Project Management

Freelance Project Management

Naus IT Management biedt haar diensten aan als Freelance ProjectManager.

Freelance is een contractvorm waarbij een bedrijf of een individu zich verbindt om een prestatie te leveren voor een opdrachtgever. “Freelance” is geen juridisch bestaande term. Juridisch gaat het hier meestal om een ‘overeenkomst van opdracht’. Er is dan ook geen sprake van een werkgever, uitsluitend van een opdrachtgever. Iemand die freelance opdrachten aanneemt, heet wel freelancer. Vaak worden freelancers ook aangeduid met ‘zzp-ers’, Zelfstandigen Zonder Personeel.

Waarom Freelancen.

“Het assisteren van bedrijven bij het opzetten, migreren of onderhouden van hun automatisering. Op de lange termijn wil ik een betrouwbare en inspirerende partner worden voor mijn tevreden klanten.”

Voor mij persoonlijk is freelance de beste en leukste manier om hier invulling aan te geven.

Wat zijn de voordelen voor u en uw onderneming.

Een freelancer is zo ongeveer de meest flexibele- en snelle manier om aan gekwalificeerde krachten te komen om bijvoorbeeld mee te helpen in uw project. U kiest voor een persoon en niet voor een bedrijf. U heeft een probleem, ik los dat op. U heeft tijdelijk behoefte aan extra capaciteit of specialistische expertise, ik vul dat in. Zo makkelijk kan het gaan en zo puur kan het zijn en desgewenst op basis van duidelijke afspraken vooraf. U weet dus wat u in huis haalt en als u een goed gevoel heeft bij de persoon die u gaat helpen bij het oplossen van uw probleem, dan is een overeenkomst snel gesloten.