Glasvezel in Deurne

Deurne krijgt glasvezel?

Het is gelukt in Deurne; er komt een glasvezelnetwerk voor iedereen! Het enthousiasme voor glasvezel bleek erg groot te zijn onder de inwoners van Deurne. Dit goede nieuws is het resultaat van de inzet van lokale glasvezelambassadeurs en de samenwerking met de providers.

Geniet ook van glasvezel

Elk adres in Deurne krijgt een glasvezelaansluiting. Om ook gebruik te maken van het netwerk moet je wel een abonnement afsluiten bij een beschikbare glasvezelprovider. Neem contact met ons op en wij kijken samen welke provider het beste bij jullie past.

KPN

Naast e-fiber is ook KPN voornemens glasvezel in Deurne aan te gaan leggen. KPN wil dit doen in een groot deel van de kern Deurne, met uitzondering van de bedrijventerreinen en de adressen ten noorden van de N270.
Hiervoor heeft KPN een instemmingsbesluit aangevraagd bij de Gemeente Deurne. Zodra hier meer over bekend is zullen wij u hiervan op de hoogte houden.

Glasvezel?

Supersnel, veilig en stabiel internet? Probleemloos uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid? Internet en telefonie in één pakket? Uploaden en downloaden tot 1000 Mbit/s? Met een glasvezelverbinding zijn de mogelijkheden eindeloos. Dankzij de hoge upload- en downloadsnelheid is glasvezel uitermate geschikt voor zakelijke klanten. Glasvezel is met name geschikt voor internettoepassingen die om een hoge bandbreedte vragen, zoals VoIP telefonie, camerabeveiliging, flexibel werken, clouddiensten, zakelijke videogesprekken via Skype of Facetime en/of het gelijktijdig downloaden en versturen van grote bestanden via e-mail of Wetransfer. Daarmee bent u met glasvezel klaar voor de toekomt.

Waarom glasvezel?

  • Supersnel stabiel internet, tot 1000 Mbit/s
  • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
  • Meerdere diensten op één aansluiting
  • Ongelimiteerde mogelijkheden
  • Kies de serviceprovider die bij u past
  • Volledig VoIP ready

Naus IT Management is partner van diverse providers. Heeft u interesse in internet via glasvezel, vul dan onderstaand formulier om direct te bestellen of neem contact met ons op voor meer informatie.

    Internetverbinding

    Opties